TEKST: Umri Bože da Ti vidim pratnju/ Srpsko ime Porfirije/ Grobljanska posla- deo treći

Sva imena, mesta, radnje su koincidencija i nemaju veze sa realnim svetom.

Budalesa je u  zoru 10.09.22. Našla u sandučetu pismo od Crkvene Opštine Šaprance i pečat Pošte Vranje 06.09.22. Na priznanici stoji ponovo datum 30.07.22. U petak je Budalesa nekome rekla da je morala da putuje u vezi roditeljskih grobova. I dobila odgovor- zar Vi ne znate, to je svojevrsna- ovo je citat- mafija. Da. Ta svetovna neukost.

I Budalesa se pita kako to? Kada pojedinac sam vodi službene knjige, uvek postoji mogućnost da ostavlja prazan prostor za nedorečenosti i sumnje. Jer kako to da službenik Ljuba Sašić nije stigao da od 30.07.22.- datuma navodnog pisanja priznanice, do 06.09.22. da pošalje priznanicu. To je skoro 40 dana. Možda je puno star i vreme je da dođe neko mlađi koji će obsluživati elektronski sistem koji ima i vremensku odrednicu. Kao što imaju EPS i Infostan, kao što računi od Yettela stižu elektronski na poštu.

I sada se Budalesa priseća da sveštenici upravo govore o Nebeskoj Pedagogiji a narod to kaže: „Sila Boga ne moli, al Bog silu ne voli“.

Sva imena, mesta, radnje su koincidencija i nemaju veze sa realnim svetom.

Savet: Igre na treći stepen su po svojoj prirodi toksične, i smrtniku kao što je Budalesa ostaje da bude ponizan i strpljiv jer nema nikakvih prava.

Оставите одговор