ТЕКСТ: Прле, Тихи, Мирко, Славко, Илинка Зафић мајка адвоката и остали диверзанти/ однос према полицији овде и сада

 

Горе поменути ликови су данас смешни у сваком погледу. Постоје генерације које су подигнуте на митовима. И људи који су се шалили: “Пази Мирко сколни се … иде метак“. Да, па серијал „Отписани“ који су у кулоарским причама називали „Дописани“. Данас нестварно тужно. Као да су некада децу, ипак, доносиле роде. Док је у белом свету све то било другачије, па је професорка норвешког у Ослу у Фолкеинституту, после безбројног понављања да норвешки језик не користи глагол ићи за воде, мора, изговорила „Само је Исус могао да хода преко мора“.

Сва поменута лица и радње су фикција:

„ Пре три- четри године, ко зна зашто,  јављам се на фиксни телефон. Добар дан. Добар дан. Овде полиција, каже мушки глас са друге стране. Одговарам: да. Да ли ту живи та и та изговаре име мог смешног детета кога сам сама подизала. Да. Да. Знате имамо пријаву да је „претила“ једној особи. Смешно, то будаласто дете је лоше само за себе, умишља да мене чува. Нека дође у станицу милиције. Без текста са својим дететом одлазим у полицију. Ваша кћи је „претила“ Илинки Зафић и она је „поднела пријаву“ против Ваше кћери. Без текста сам. У наставку свакодневнох дешавања има простора за подизање обрва, али бирам дугме/ станицу ИГНОР. Онда као да све то није направила, од почетка децембра 2020. та иста Илинка, мајка чувеног адвоката и драгог доброг човека, је сваки дан више пута дневно пред мојим вратима. Наша керуша је изиритирана и стално је пред вратима са унутрашње стране и лаје. Илинка има свој бизнис где посећује/ чува комшију/е који/е … живи преко пута оне коју је пријавила МУП-у. Тако,  ово са полицијом делује као када вам је досадно или Вас неко нервира, склопите конструкцију како да изнервирате неку/ неког Будалу/ есу, па правац у МУП да пријавите претњу себи“.

Савет: Игрично понашање је својеврсна патологија особа које беже од блискости и структуришу време тако да буду у примарном и секундарном добитку а по адапатцији личности. Ово и овакве свакако избегавати. Не учествовати у игричним понашањима. Ово је игра на трећи степен која је изузетно опасна.

Оставите одговор