TEKST: “Ovo je biografija velikog lekara, prijatelja, koji mi je potreban i biće uvek prisutan

Ime: Isus Hristos.

Diplomirani Sin Božji

Master  Car nad carevima

Doktorat: Car svemira

Njegov medicinski Pomoćnik Duh Sveti

Njegovo iskustvo: Rešavanje nemogućih stvari

Usluga: Dostupna 24 sata dnevno

Njegova specijalizacija: Činjenje čuda

Njegov alat: Vera

Njegov dar: Milost

Njegova knjiga: Biblija

Bolesti koje leči: Sve

Cena terapije: Vaše povrenje i vera u Njega

Dijagnoza: Apsolutna i konkretna

Savetovanje: Savetuje srcem

* Neka vas danas poseti ovaj lekar* 🤗👏👏👏

Hemija: pretvara vodu u vino (Jovan 2: 1-11). Biologija: On je rođen a da nije začet uobičajeno (Matej 1:18). Fizika: nadilazi svaku gravitaciju; hoda po vodi i uspinje se do Neba (Marko 6:49). Ekonomija: Matematički nemoguće, nahranio 5000 ljudi sa samo pet hlebova i dve ribe (Matej 14: 17-20). Medicina: izlečio je bolesne i slepe, a da nije propisao nikakav medikament (Matej 9: 19-22 i Jovan 9: 1-15).

O Njemu se govorilo pre i posle Njega, On je Prvi i Poslednji, Početak i Kraj. U Bibliji je zapisano da niko ne dolazi k Ocu, osim kroz Njega, On je jedini Put (Jovan 14: 6). Dakle … Ko je On?                                                              On je Isus!!!

Oči koje čitaju ovu poruku neće se bojati niti jednog zla! Ruka koja pošalje ovu poruku neće raditi uzalud. Najveći čovjek u istoriji: * Isus *

Nije imao sluge, a ipak su Ga zvali Gospodom. On nije imao nikakvu obrazovnu kvalifikaciju, ali zvali su Ga Učiteljem. Nije završio medicinu, ali nazvali su Ga Lekarom nad lekarima. On nije imao vojsku, ali carevi su Ga se plašili. Nije vodio nijednu vojnu bitku, ali On je osvojio svet. Nije počinio nijedan zločin, ali je bio raspet. Bio je sahranjen, a treći dan je vaskrsnuo. Ponosan sam da mogu služiti Ovakvom Vođi koji nas toliko voli, toliko da je položio sopstveni život da bi ga podario svakome od nas. Ova poruka će mnogima učiniti dobro… Ne zadržite je, podelite!!! Bog vas blagoslovio!  🙏🙏🙏”

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*