ТЕКСТ: „ Имате необичан смисао за хумор “

Сва поменута места, радње, људи су измишљени и немају никакве везе са реалним људима, догађајима, местима.

Реченицу из наслова изговара на пример Србин је једног подручја где се подразумева да жена мора …  Подручје је на југу. Е, па та невероватна и дивна жена, па имала је у прошлости- не њега. Авај. Дуго времена смо патили и дискутовали шта је заиста важно. Присетих се: да можда погледате филм „Бановић Страхиња“. Ахахаха- какав смисао за хумор имате, је одговор мушкарца са контаминацијама Одраслог.

Исту реченицу изговара особа којој је тегобан живот. Разговор иде у смислу да би та млада ососба да … Покушавам да изгледам крајње необавезно и одмахујем руком: Ма хајте, не долазите на терапије и кажете да Сте лоши са средствима и да и Ваша фамилија има исти проблем. Овим поступком би да све ставите у велики трошак. Имате ли Ви представу колико је то скупо? И опет: ахахаха какав необичан смисао за хумор имате.

Смех као механизам одбране, представља лековит помак и кретање ка оздрављењу. Необавештен Одрасли често не успева да прнађе информацију којом се настало стање, лако може погледати и решити.

Сва поменута места, радње, људи су измишљени и немају никакве везе са реалним људима, догађајима, местима.

Оставите одговор