ТЕКСТ: Хаљина од материјала-Царево-ново-одело, шести део- Пишу нам из Аусто Угарске књижевност и читање трећи део

„Свака сличност са“ било ким у овој сторији је „случајна“ и нема „везе са“ везом/ са „евентуално постојећим реалним особама“:

Иза декоративних драперија налазе се приморавања да напише лажне дознаке, и једно експлицитна претња лекарском комором и писање у заглављу таквих дознака „по наређењу“, ослобађа др Наседдушу самодеструкције. Празни картони пацијената од доктора који су „задужили“ (отачество а и)  Дом Здравља, су разлог да се прича о унапређењу Доктора Који Нас је .Задужио када др Свекрва иде у пензију а др Цветић одлази на виши ниво, те се указују пар руководећих позиција.

Неваљалци броје да је само у протекле две године из Дома Здравља побегло ШЕСТ педијатра а због асиметричног начина рада: у Централи по два или три доктора замене један другог у току једне смене а у удаљеним амбулантама буде око 50- 60-70 пацијената по доктору у смени. Изгледа као дашак освежења да, на пример, др Свилени за десет сати своје смене прегледа цела два пацијента. Пошто су њему помагали, подестили су га на то да и он може да се реваншира. Наравно, није.. Не, није га начелница подсетила на то.

Сва имена, радње, догђаји – су фикција и немају реалне основе у стварном животу.

Да, да. Требам те три боје хаљине материјала Царево-ново-одело. Верујем да ће ми квалитет овог посебног материја остварити когнитивно побољшање. Јер желим да разумем.  Да. Да. Скоро па Еристичка дијалектикка, али- ипак,  није чак ни близу јер то је- у рукавицама. Ово је ипак само грубо вређање и понижавање др Наседдуше.

Сва имена, раднје, особе су фикција и немају реалне везе са евентуално постојећим људима, местима, догађајима.

 

Оставите одговор